Nejnovější
Stěhování
Mezinárodní stěhování
Skladování
Logistika
Přeprava
Tým Plusim
Novinky v Plusimu
Legislativa
Ze světa
Tisková správa: Nový sklad PLUSIM v širším centru Prahy přináší praktické řešení
Novinky v Plusimu
02.02.2024
V širším centru Prahy, konkrétně ve vyhledávané a dobře dostupné lokalitě Praha 10 – Horní Měcholupy, jsme otevřeli novou halu, které dominuje velkorysá uskladňovací plocha. Určena je zejména pro podnikatele, kteří se přechodně či dlouhodobě potýkají s nedostatkem místa a ocení i související logistické služby. Nové skladovací prostory PLUSIM spolehlivě poslouží každému, kdo hledá místo pro zboží, mobiliář či jiné předměty potřebné pouze sezónně. Krátkodobé i dlouhodobé skladování je nyní ještě dostupnější a výhodnější! 

Nový, ještě vyšší standard ve skladování

Najít vhodné skladovací prostory nabízející dostatek místa, výbornou dopravní dostupnost a adekvátní bezpečnost není vůbec jednoduchým úkolem. V PLUSIM jsme se této výzvy zhostili, abychom našim zákazníkům dokázali poskytnout ještě lepší skladovací služby než dosud. Naší ambicí bylo vdechnout život moderním skladovacím prostorům s tím nejvyšším standardem, abychom uspokojili i ty nejnáročnější, ale nebyl to vůbec jednoduchý proces. 

„Začátkem roku 2021 jsme zahájili spolupráci s odborníky v realitních službách se zaměřením na komerční nemovitosti při vyhledávání prostor pro naši další expanzi na českém trhu. Jelikož neobsazenost skladových prostor na trhu se pohybovala pod 1 %, nedařilo se nám získat vhodný prostor dle našich požadavků a proto jsme se rozhodli přistoupit na jednání o výstavbě na míru přímo s developery. Tak vznikl projekt nové moderní haly poskytující profesionální zázemí pro naše zaměstnance i skladový prostor s vysokým standardem pro naše zákazníky.“, prozradil Peter Púchovský, CEO PLUSIM Group.
Výsledkem této snahy je nový areál s velkorysou rozlohou. Výměra 2 100 m2 poskytuje dostatek prostoru pro samotnou halu i všechny ostatní obslužné činnosti, které se skladováním souvisí. Abychom ale byli naprosto přesní, hala disponuje skladovacími prostory o výměře 1 100 m2 a k dispozici je i 200 m2 kancelářských prostor. 

Hledáte sklad? Počítejte s naší novou halou!

Pro každého podnikatele, který na kratší nebo delší dobu shání skladovací prostory, je připraveno až 234 regálových míst a až 4 nakládací brány s drive-in provedením. Mysleli jsme totiž i na maximální pohodlí, takže naše zákazníky nečeká složité vykládání pod širým nebem. K dispozici jsou také dva nákladní výtahy o nosnosti až 2,5 tuny, takže náš nový sklad hravě pojme i těžší předměty. 

Kromě velkorysých a přehledně značených prostor jsme mysleli i na zabezpečení. Naše nové skladovací prostory jsou vybaveny moderním kamerovým systémem, poplašnými zařízeními a zároveň jsme přijali ta nejpřísnější protipožární opatření. Proto každý, kdo se rozhodne využít náš sklad, si může být jistý, že pro bezpečnost jsme udělali maximum. 

Výborná dostupnost i pomoc s logistikou

Uvědomujeme si, že při výběru skladovacích prostor nemusí být rozhodujícím faktorem pouze využitelná plocha a bezpečnost, ale také dostupnost. Skladové prostory, které jsou od vás příliš vzdálené, vám podnikání příliš neusnadní, a i proto jsme se při výběru orientovali na to, aby naše nové sklady byly dobře dostupné jak osobními a nákladními auty, tak kolejovou a veřejnou dopravou. 

Nezapomínáme ani na to, že samotné naskladňování a vyskladňování může být docela náročné. Jsme proto připraveni nabídnout vám komplexní logistické služby, mezi kterými nechybí manipulace, zpracovávání objednávek či dodacích listů, a spolehnout se na nás můžete i při skladových inventurách či vedení položkového skladu. Skladování a starosti s ním spojené zkrátka mohou podnikatelé nechat na nás. 

Nové PLUSIM skladové prostory se nacházejí na adrese Za zastávkou 373, Praha 10 – Horní Měcholupy a jsme přesvědčeni, že jsme vytvořili perfektní místo nejen pro uskladňování zboží. 

Společnost PLUSIM nabízí na slovenském a českém trhu kompletní stěhovací služby pro domácnosti a podnikatele, ať už jde o malé nebo velké společnosti, případně státní správu. Neodmyslitelnou součástí nabídky je přitom nejen vnitrostátní, ale i mezinárodní stěhování, doslova v rámci celého světa. Kromě stěhování je doménou společnosti PLUSIM i zajišťování přepravy zboží prakticky všemi druhy dopravy a poskytování moderních skladových prostor pro krátkodobé i dlouhodobé uskladnění zboží. Na slovenském trhu stihla společnost PLUSIM od roku 2001 obsloužit tisíce spokojených klientů, a to jak z řad jednotlivců, tak i nadnárodních společností. 
Podobné články